12.11.09

He tingut un somni

Aquesta nit he tingut un somni. Sí, un somni...
I com era el meu somni?
Doncs he somiat que em llevava i sortia de casa, en direcció a la llum. I la llum em portava cap al mar. I del mar he pujat cap a la muntanya. He caminat per valls i carenes, he trepitjat boscos i planes, he olorat arbres i plantes, he vist el sol i els núvols.
I quan era al cim, la ciutat em quedava als peus. I m'he imaginat que des d'allà em podia dirigir a tots aquells que manen i els podia parlar, els podia dir tot allò que, des de sempre, m'ha semblat tan evident. I ells m'escoltaven....
Després m'he despertat.
(continuarà)

2 comentaris:

marta ha dit...

continuarà? QUAN continuarà??!! ens deixes intrigats i intrigates :)

vilapou ha dit...

Marta, el problema és que em vaig despertar... i ara no sé si he de contestar estant despert o esperar a tornar a somiar...