18.8.09

Un elefant a l'escala

Si hi ha un municipi del qual, per raons òbvies, en faig un seguiment de les seves activitats és el de L'Escala. També he de dir que ho faig d'una manera discreta, sobretot des d'aquest blog, ja que tampoc cal fer cap abús de la seva imatge...
I posats a afegir-hi algun apunt més, també he de reconèixer que fa ben bé un any que no m'hi he arribat i, així, encara no he vist com ha acabat el tema del trasllat del monument a la Cobla, o com ha quedat el passeig o com preparen el sorteig de la loteria, etc.
El que sí, però, que he vist que havia passat és que un elefant s'ha passejat per l'Escala, poca estona, poc trajecte, però no deixa de ser un elefant passejant pel carrer.
-N'haveu vist molts a la vostra vida d'elefants pel carrer?
El succés no ha arribat "a majors", que es diu en aquests casos, però no m'imagino la meva reacció si un dia d'aquests quan surto de casa em trobo un elefant... Matem-ho...
Jo us deixo una imatge d'un elefant en una escala que és l'única opció que he pogut trobar (gràcies a 4SEE), i també uns quants comentaris que ha deixat la gent a la notícia:
-Devia anar a comprar anxoves...
-Yo me he paseado mas de 1 hora por L'Escala y no he salido en LV... se ve que se tiene que ser elefante o del PP para salir en LV.
-Pilaaaar,mira si tu madre esta en casa,que creoo que se ha vuelto a escaparrr.
-Gràcies a la campanya contra el turisme d'espardenya duta a terme pel sr. Bagó -pes pesant de l'hosteleria catalana, que per patriotisme dóna a conèixer les virtuts dels nostres empresaris a l'estranger- ara ve a visitar-nos el turisme paquiderm que no beu alcohol i passeja tranquilament pels nostres carrers com pot testimoniar la policia local.
-Lo que pasa es que iba "trompa".
-La verdad yo no he visto ninguna señal que prohiba el paso a ningún paquidermo, así que no creo que sea multado por circular por la vía pública.
-Pobrecito, tendría mucho calor y se ha ido un rato para refrescarse en la playa.
-I els pobres pallassos, què? També són animals i ningú els defèn. Ni als nans, ni a les contorsionistes. Tots són animals i no veig que cap ànima caritativa surti a demanar una millora en les seves condicions. Això sí, la puça del circ, que no sigui explotada.