24.8.09

Bold, Voss i Posterous

Amb aquest títol que sembla de pel.lícula de James Bond només vull reflexar el resultat de l'anada del divendres passat a la capital.
Bold és el model de la meva nova Blackberry, regal d'aniversari de la Sra. Vilapou (gràcies i muaaa), que vaig aconseguir de "xiripa" en entrar a Can Movistar quan ja em pensava que me l'hauria de pintar a l'oli (l'iPhone ja se'l poden quedar, si arriba algun dia...).
Voss és la marca d'una de les dues ampolles d'aigua amb gas (l'altre és Hildon) que em vaig "firar" el mateix divendres.
I Posterous és el nou editor de blogs que vaig conèixer el dijous, a la trobada amb en Jordi (http://jordi.posterous.com) i en Joan (http://segonpal.blogspot.com) a Sant Pol, que permet escriure els posts des d'un correu electrònic i, a partir d'aquí, des de qualsevol mòbil, com la meva Bold, que és el que estic fent en aquest moment (quan ho he escrit, és clar...). Per acabar-ho de completar, el Posterous pot publicar el mateix post en altres editors com Blogger (aquí). Un vici amb molt de futur... A veure com ha quedat...
P.D.: Tot passant per una botiga del Barri Gòtic vaig veure aquestes dues escales i, és clar, no me'n vaig poder estar...

Posted via email from vilapou

1 comentari:

vilapou ha dit...

Ha quedat prou bé... La foto una mica gran... massa gran, però també està bé...
Això de poder publicar des del mòbil és un gran... avantatge... un descobriment!!