23.4.09

Un poema, un llibre i una escala

Un poema:
Peluts per un dia
Una vegada vaig veure
un peluix pelat.
Em va agradar tant,
que el vaig acabar comprant.

L'endemà vaig veure,
que era tot pelut.
Em vaig espantar tant,
que quasi em quedo mut.

Autor: La meva nebodeta
.................................
Un llibre:
L'escola contra el món de Gregorio Luri
Ara farà tres anys vaig descobrir un blog anomenat "El cafè d'Ocata", de Gregorio Luri, a partir d'haver-hi trobat una escala, és clar... La veritat és que és un lloc d'aquells que s'ha d'anar visitant de tant en tant, sense perdre'l de vista, però guardant una mica les distàncies, per la densitat vull dir... Res, coses meves...
Fa uns dies vaig anar a veure la presentació del seu darrer llibre: L'escola contra el món. A la coberta posa: "Aquest llibre és un crit a l'esperança. Quan criticar l'escola i els mestres s'ha convertit en un esport, quan els profetes de la calamitat són venerats pels mitjans de comunicació, el llibre de Gregorio Luri desenmascara tòpics, asserena els ànims i predisposa a l'acció"
Ell em va regalar aquesta dedicatòria: "Per en Vilapou, amic de les escales, en record de la nostra trobada bloguística"
Us recomano el llibre i, sobretot, l'autor.

2 comentaris:

Abogadaenbcn ha dit...

GENIAL!!! feliç diada!!!

Gregorio Luri ha dit...

Moltes gràcies. Tot el realment important està a dalt d'una escala. Pensem en Jacob...