4.3.10

Sobre l'Acte d'Estat

Aquest matí m'han enviat aquest correu:
Hola  a tots,
ahir dimecres, vaig poder assistir a l’Acte d’Estat celebrat a Sabadell, al teatre de la Faràndula, que va omplir de bat a bat amb 1.100 persones, per  poder escoltar les intervencions d’Independentistes compromisos com Joel Joan (presentador), Joan Carretero, Oriol Junqueras, Joan Laporta (videoconferència), Titot, Alfons López Pena i Josep Guia.
Us asseguro que la normalitat absoluta dels arguments esgrimits no fan més que confirmar que estem en el camí correcte i que el procés cap a la Independència no te aturador. S’ha encetat un camí de no retorn. També és ben veritat que no serà un camí fàcil i que necessitem la complicitat d’ absolutament tothom. No si val quedar-nos a casa per gaudir després de la llibertat. Tampoc es demana activisme desfermat a ningú, però com a mínim, no dubtar del procés si és que la Independència és el vostre objectiu. Només depèn de nosaltres.
Un cop més, us serà molt complicat trobat notícies de l’acte en mitjans “normals”, a mi almenys, m’ha costat trobar-ne, això si, tots els mitjans parlen de les discussions per Toros Si/Toros No, que deu ser més important que la resta de problemes del país, entre d’altres, l’espoli fiscal que costa 3000€/català/any en aquesta regió (si, si, fins i tot tenint en compte nadons i iaies de 90 anys).
En l’acte, es va passar un vídeo que val la pena mirar. A qui hi teniu el vídeo:

Curtmetratge Acte d'Estat (Sabadell, 03/03/2010) from directe!cat on Vimeo.


(Jo hi he afegit una escala de Sabadell, de l'Arxiu fotogràfic de la Caixa de Sabadell... queda dit)

3 comentaris:

Dani R. ha dit...

L'estic veient a Vilaweb

Abogadaenbcn ha dit...

I dels semàfors, no es parla enlloc?

Anònim ha dit...

Actes com aquest ens marquen la línia correcta a seguir. Només la unitat de tot l'independentisme, el treballar plegats cap al nostre objectiu, ens permetrà arribar-hi.