17.9.09

Una nova barra

Des de que em vaig introduir en aquest món dels blogs m'ha agradat anar provant i experimentant les noves aplicacions que he anat descobrint, tant en altres blogs com en informacions que he pescat de la xarxa. La veritat és que algunes m'han servit i d'altres no m'han durat ni tres minuts.
La conseqüència d'això, o una de les conseqüències, és que, quan em miro el blog, hi ha vegades que em recorda una mica un arbre de Nadal, amb tantes coses "penjades".
I la veritat és que, darrerament, ja estava pensant en fer algun retoc a la plantilla del blog, però com que ara resulta que, i ho diré amb la boca petita i la lletra també, aquesta casa és finalista als Premis Blocs Catalunya, a l'apartat de Blocs Personals, potser millor no remenar res, no fos cas que quan algun membre (amb perdó) del Jurat ens visiti es despistés...
Ah, i per què serveix aquesta nova barra que veieu aquí a baix (wibiya)? Doncs, més o menys, vol servir per ajuntar els accessos a diverses aplicacions d'aquestes que fem servir i fer-ho tot més proper. No ho sé bé, però amb el temps es veu que serà la...
Publica un comentari a l'entrada