2.2.09

2 del 2, un any de la Catosfera 2.2

Malament aniríem si ens oblidéssim de determinades dates, i sobretot si són de les que marquen...
La setmana passada va fer un any de les 1eres. jornades de la Catosfera i, la veritat sigui dita, no m'ha semblat que aquest aniversari hagi aixecat massa rebombori. De totes maneres espero amb ànsia que arribi la propera convocatòria (a primers de març, potser?) per fer la meva posada de llarg (si m'hi volen) enmig de tanta personalitat...
Però la diada que a mi em porta un record emocionant és la que se celebra avui. I és que avui fa un any de la celebració d'una gran trobada blocaire, potser de la trobada més real de blocaires, la que va ser anomenada Catosfera 2.2 del 2 del 2.
Si llegiu o recordeu el post que acabo de deixar enllaçat pot ser que aquelles imatges us vinguin als ulls i, com em passa a mi, acompanyades d'alguna llagrimeta.
La veritat és que se m'han apilonat tantes coses per dir que ho deixo aquí...
Avui vull viure de records...
I l'escala que ens acompanya va ser caçada també aquell 2 de febrer de 2008 a Granollers.
Salut!
Publica un comentari a l'entrada