31.12.12

Som-hi cap el 13

S'està acabant per moments el 2012... I si em poso a fer un resum "personal" del que ha representat per mi, probablement aquest resum estaria massa influenciat pel context laboral que estic vivint patint.
I no, m'hi nego! Encara que sigui en aquest moment escrit, no vull donar-li el gust al Sr. Geaelaelaoessateerraa a protagonitzar una part del meu timeline. No es mereix, ni ell ni el seu entorn, presidir ni la meva taula de dinar, ni, encara menys, la de sopar. Tot i això, segur que apareixerà un moment o altra. Cagunseuna!
Bé, aprofitaré per posar la darrera escala que m'han enviat. Ho ha fet, una vegada més, una de les meves proveïdores més efectives i afectives, la Carme.
És una escala que parla de cultura, de literatura, d'activisme i d'atreviment; d'agitació, fins i tot: Tarotdequinze.
Espero, i m'hi apunto, que uns quants d'aquests conceptes marquin el (meu) 2013.
Aviam si és vritat!