30.9.10

Veu i genoll

El dilluns, quan em vaig llevar, vaig notar que el genoll no em feia mal.... bona manera de començar la setmana. Però al cap d'una estona el que vaig constatar és que prècticament no tenia veu.... mala manera de començar la setmana.
I així va passar també el dimarts, amb genoll però sense veu. Ahir, dimecres, entre vaga i vaga, va tornar la veu amb la mateixa proporció que també retornava el genoll, i avui, dijous, resulta que s'ham esvaït els dos, ni (gaire) veu, ni (gaire) mal de genoll.
Ara em trobo que demà, divendres, he d'assistir a la 3a edició dels Premis Blocs Catalunya, i els necessito els dos, matí i tarda, necessito el genoll i necessito la veu....
Què he de fer?

3 comentaris:

Candela ha dit...

Espero que demà estiguis al 100%!!! petonets.

El porquet ha dit...

Descansar la cama i la veu. Així que, a dormir d'hora i sense badar boca!

vilapou ha dit...

Candela, a veure si la nit ajuda
Missis, a dormir d'hora? què és això??