23.7.10

Les obres que sí que es fan...

L'anomenat Ministeri de Foment, que ja té conya el nom, ha fet una retallada exemplar de grans obres públiques. No seré pas jo el que torni a repetir cap de les crítiques, lògiques, que s'ha fet a aital mesura. Ni tampoc intentaré mortificar més a ningú explicant com en són de vitals per al desenvolupment de les infraestrutures del nostre país.
El que jo vull saber, el que vull que m'expliquin i em relacionin, és la llista de les obres que sí que es fan, de totes. I vull també constatar que totes aquestes que sí que tenen el dret a ser finalitzades, ho són més que les que es desestimen aquí.
Apostem alguna cosa a que sí que s'acabaran unes quantes carreteres que van d'enlloc a enlloc? O algun desdoblament del tot innecessari? I alguna connexió de vies que només afavoreix uns quants votants privilegiats?
Volem saber, volem que tinguin la dignitat d'ensenyar-nos uns quants, només uns quants, projectes totalment banals.
A veure si algú comença a fer aquesta relació, si us plau!

2 comentaris:

Dani R. ha dit...

"carreteres que van d'enlloc a enlloc"... calla, calla que m'encenc!

Unknown ha dit...

El votant socialista ja sol ser bastant justet, però els de Catalunya em sembla que encara ho són més. Almenys als de fora els han de comprar amb alguna cosa (carreteres, subsidis agraris, ...). Aquí, els diuen que el PP és pitjor i s'ho creuen, i tots a votar PSOE com xaiets.