11.7.10

Hi haurà un després del 10 de juliol?

Quin és l'endemà del 10 de juliol?
Hi haurà un després del 10 de juliol?
L'èxit ha sorprès a tots, per més que ara hi hagi declaracions que vulguin denotar el contrari. La previsió de "molta gent" ha sigut superada per la realitat i, sobretot, per l'ambient de tota aquella gentada.
Quins moviments toca fer ara als polítics? Com llegiran realment la manifestació?
S'acosten dies importants i toca agafar posicions. Serà capaç el MHP Montilla de donar un cop de mà a la taula? Probablement no, encara que si no ho fa ho tindrà més magre, si això és possible. Des del seu partit, al PSOE em refereixo, ja l'han deixat ben sol, l'han venut, a canvi d'una major estabilitat a l'estat. Com sempre, vaja; com han anat fent tantes vegades amb els candidats a Catalunya.
És hora, doncs, de veure moviment intel·ligents entre la resta. Es parla de generositat i d'unitat. Ho veig difícil, ja que qui en parla més és aquell que l'ha negat anteriorment, però hem d'esperar que tots ells tinguin penjades a la paret algunes imatges de les d'ahir a la tarda.
Queden pocs mesos per a les eleccions i això implica haver de preparar molts moviment tàctics, és impossible negar-ho, però els "56.000" que érem al Passeig de Gràcia, o el 1.100.000, o el 1.700.000, tots, ens mereixem unes decissions que determinin un futur de llibertat per al nostre país.

2 comentaris:

Bet ha dit...

Vilapou, només un dia 11...

Anònim ha dit...

La "resposta unitària, finalment, ha estat carregar-se una IP i una ILP per a un referèndum sobre la independència. Penós. No podem confiar en ells. Hem de buscar noves alternatives.