19.1.10

Una taula rodona i un camió

El divendres passat em van convidar a una Taula Rodona que tractava sobre "Activisme Social a la Xarxa". Va ser a Cabrils i a iniciativa del diari digital "Tu ets Cabrils": en Bernat Costas, com a politòleg i blocaire, que hi va posar la visió més teòrica per iniciar la vetllada, en Jordi Teixidó, que va explicar els inicis, el perquè, el com i el quan del Tu ets Cabrils, jo mateix que vaig parlar del meu començament blocaire i de la iniciativa de la Maresmesfera, i l'Andreu Sala, membre de l'ONG "Dentistas sobre Ruedas" i un autèntic activista i agitador social, a la xarxa, fora de la xarxa i llençant-se sense xarxa si cal. Tots, això sí, seguint les directrius del moderador, en Francesc Ponsa.
Aquesta mena de trobades el que ténen (i sobre tot aquesta) és que acabes dialogant, debatint i exposant les diverses visions,de ponents i públic, de tots aquests temes que són tan actuals i tan virtuals a la vegada.
Així pots parlar de la necessitat que ténen alguns sectors d'endinsar-se en aquest món 2.0, com també de la banalitat que hi pots trobar, de les possibilitats socials i públiques, de complicitat, d'implicació i de credibilitat.
I tot envoltant d'un "bon rollo" quasi insultant. Què més es pot demanar?
Doncs sí, encara es pot demanar més, es pot demanar un camió (m'hi falta la "n" final que hi dóna més força, no?). L'Andreu i l'ONG el necessitaríen, així de senzill. I la xarxa, perdó, la Xarxa, amb majúscula també està per això, per la solidaritat. No sé si arribarem a algun lloc, però tot és qüestió de començar:
Es necessita un camió IVECO 100E15 , o similar.
El mateix divendres a la nit es va donar el tret de sortida a la campanya; ara es tracta de ser una mica gota malaia, una mica incissius i una mica insistents.
Repte llençat!!! Escampeu-ho!!!