3.10.09

Premis Blocs Catalunya 2009

I el guanyador del Premi Blocs Catalunya 2009 a la categoria de Blocs Personals és:
··· ··· ··· ··· ··· ··· ··· ···
"Molt Honorable President del Parlament, autoritats, Presidenta de Stic.cat, amics, coneguts, nous amics i nous coneguts, moltes gràcies!
Avui fa 7 anys i 26 dies que vaig caure al baixar d'un enfustissat de sardanes per culpa d'una escala que no hi era. I des d'aquell moment va néixer, entre les escales i jo, una intensa relació que es va començar a visualitzar l'agost del 2005 quan vaig conèixer el món dels blogs.
Voldria fer extensiu aquest premi a tots aquells altres blogs que ténen, com el meu, poques pretensions; només dir en cada moment allò que em surt, no sé si de dins, de fora o del voltant, però sense cap mena d'aspiració.
I vull també fer una dedicatòria, és clar. A la Sra. Vilapou, que des del primer dia ha "patit" aquest blog i a qui sempre que he pogut he mirat de reüll quan llegia els meus escrits, a veure si se li escapava algun somriure... i de vegades ho ha fet...
I acabar agraïnt a tothom el fet de ser en aquests moments aquí a dalt, amb un record especial a en Zinc, la Tarambana, el Perdedor, la Marlene, en Karbeis, en Toni de Sant Pol, en Dessmond.... i en Roi, i la Mireia, la Bluff, la Núria, en Saül, en Jordi...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .<<__p_l_o_p_s_s__>>. . . . . . . . . . . . . . . .

...és:
-"La volta dels 25" de Marc Serena

Moltes felicitats als guanyadors!!!!!

7 comentaris:

marc ha dit...

Felicitats! Ha estat un gust conèixer! A per l'any vinent? Abraçada!

Carme ha dit...

Els meus aplaudiments!

vilapou ha dit...

Gràcies, Marc, va ser un plaer parlar amb tu i felicitats una vegada més. I sí, l'any que ve ho tornarem a intentar. Espero que ens tornem a veure... abans de l'any que ve.
Gràcies, Carme, ho celebrarem igualment.

marta ha dit...

moltes felicitats pel premi!

marta ha dit...

moltes felicitats pel premi que havia entès que havies guanyat. serà que el guanyaràs l'any que ve i he vist el futur

El veí de dalt ha dit...

Espero que no caiguessis escales avall després! Felicitats!

Zincpiritione ha dit...

A casa ens ha fet molta il·lusió que fossiu finalista! Potser no heu guanyat, però el títol de Mestre (amb majúscula i negreta) no us el quita dingú!. Moltes, moltes i moltes felicitats!