1.8.16

...... 11 ......

Benvolgut blog.....
Només pel fet d'haver començat així un post, la policia literària ja m'hauria de retirar totes les llicències. Quins recursos més minsos, senyor!
Avui fa 11 anys que vaig començar a escriure aquest blog que, no és per dirho, m'ha donat uns bons moments, fins i tot de glòria.
Però els temps han canviat, les possibilitats tecnològiques també i si a això hi sumem l'edat i el "desgast mental" (que no intel·lectual) podem arribar a un resultat més que patètic.
No cauré pas avui en la auto-trampa de prometre't que aquest és el punt de partida del renaixament del blog; no, perquè no. M'he dit a mi mateix massa vegades que aquest és l'espai on puc deixar anar totes les meves idees i reflexions, les personals principalment, però sobretot les més "polítiques", entre quatre o sis cometes: les que fan referència a la ciutat, a allò que crec que hi manca, el que en algun moment vaig estar segur que hi podria aportar, o els retrets que voldria fer a tots aquells que considero que hi podrien fer més.
Res de tot això. Em sembla que el nostre moment, benvolgut blog, ja ha passat a millor vida. No sé què he de fer per deixar-me anar, però tu i jo, així, com fèiem fa deu anys, ja hem acabat. I si no, a veure si en els propers sis mesos apareix algun altre escrit. Quedes avisat!!
Ah, i posats a posar-hi escales, millor moltes que poques!!