18.9.12

Escales al Coll Formic

Fa uns dies vaig coincidir amb una vella (jove) coneguda que em va preguntar, només veure'm:
-Encara fas "allò" de les escales?
-Doncs sí, n'hi ha tantes....
I després li vaig explicar allò de que les escales no cal buscar-les, que ja van apareixent quan menys t'ho esperes: al carrer, dalt d'un cotxe, en un balcó, a l'espatlla d'un pintor, a l'entrada d'una botiga, enmig d'uns arbres, al costat de l'escenari, a la torre de l'església, a l'entrada de l'ajuntament, a l'inici d'una manifestació, en el dibuix d'un infant... en qualsevol lloc.
I dissabte ho vaig poder tornar a comprovar pujant al Coll Formic, on havia de deixar-hi el meu germà que faria la travessa Matagalls-Montserrat. On podien aparèixer les escales?
Al girar un revolt? Dalt d'una camioneta? Al darrera d'un rètol? Al cim de la muntanya?
Ves a saber.... Tot és possible... Escales, res més que escales