9.11.10

Postals pendents (3 i 4)

-Postal d'en Xexu: Bona nit i tapa't
... "Ah, i sense oblidar el mestre Vilapou, que no hi ha escapada que no trobi alguna escala digne de ser fotografiada! Aquesta en ple Arxipèlag d'Estocolm".
-Postal de l'Assumpta: Blog de l'Assumpta
... "Fa més d'un any i mig vaig publicar unes fotos al meu blog on hi sortien unes escales... Llavors jo era una bloguera força principiant i un dels comentaris que vaig tenir va ser d'en XeXu que em deia que aquelles escales tan xules les hi podria enviar a en VILAPOU... jo li vaig preguntar que qui i com, però ja no va veure la meva resposta...
Ara, en veure el seu darrer post, m'ha vingut aquell comentari seu a la memòria i, com he vist que t'enllaça, doncs he pensat aprofitar per clicar-te, copiar la teva adreça electrònica i enviar-te les fotos".

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Has vist, no et queixaràs, t'envio escales i clientela, hehehe. Tornaré a marxar de viatge, així que no descartis alguna altra contribució.

vilapou ha dit...

Gràcies XeXu, no saps com m'agrada rebre escales... ;-)

Assumpta ha dit...

:-))